• 103 jaar ervaring
 • Korte routes met meer vakantiedagen
 • Luxe touringcars
 • Deskundig advies
 • Ervaren chauffeurs
 • Lid van ANVR en SGR

Night of the Proms & vrije tijd in Antwerpen

Antwerpen

 • Night of the Proms & vrije tijd in Antwerpen
 • Night of the Proms & vrije tijd in Antwerpen

Night of the Proms


Klassiek ontmoet pop tijdens een succes verzekerde avond in Antwerpen. Wie van grote hits houdt wordt jaarlijks verast tijdens unieke en sfeervolle optredens tijdens The Night of the Proms. Het symfonisch orkest Il Nevecento, een electric band en een koor begeleiden internationale popsterren gedurende een wervelend spektakel. De klassieke meesterstukken tussen de popsongs zorgen voor een adembenemend intermezzo. Voeg hier de 40ste verjaardag van het nummer ‘Music’ van John Miles aan toe en u bent zeker van een muzikale topavond!

Nieuwsgierig naar de sfeer van dit unieke popevenement?
Bekijk hier alvast een filmpje waarbij diverse artiesten aan het woord komen.


Gedurende het jaar worden de artiesten bekend gemaakt, houdt onze website in de gaten voor de volledige line-up.
De eerste namen zijn bekend gemaakt op 10 augustus 2017:

Joss Stone, Grammy winnares en Soullegende
Als 16-jarige kwam ze in 2003 uit met het spraakmakende coveralbum 'The Soul Sessions'. De Britse muziekwereld was verbaasd over de bijzondere stem van deze jonge artieste. Haar derde album 'Introducing Joss Stone' leverde haar in 2006 een Grammy Award op. We kennen Joss vooral van de nummers 'You Had Me' en 'Right To Be Wrong'. Haar laatste album kwam uit in 2015, haar eerste reggae album, waarmee ze ook direct in de prijzen viel. Een pittige dame dus die verrast in haar vele gedaantes.

Popicoon Melanie C
Melanie C, ook wel bekend als 'Sporty Spice', werd in de jaren '90 razend populair met de Britse popgroep 'Spice Girls'.
De groep verbrak alle verkooprecords en was wereldwijd niet weg te denken uit de hitlijsten. In 1998 kwam Melanie uit met haar debuutalbum met hits als 'When You're Gone' in samenwerking met Bryan Adams, maar ook 'Never Be The Same Again' en 'I turn To You'. Tijdens haar optreden zal zij zowel hits van haar solo album alsook nummers uit de meidengroep Spice Girls ten gehore brengen.

Vlaams talent, Isabelle A
De Vlaamse Isabella A, gooide hoge ogen in het Belgische tv-programma 'Liefde Voor Muziek'. Sinds de release van haar eerste album 'Zo Zal Het Zijn' staat ze in de top 5 van de Album top 50. Ze kan niet wachten om dit najaar onderdeel te zijn van dit unieke muziek spektakel.

Emily Bear: indrukwekkend pianotalent uit Amerika
Deze klassieke artieste is direct de jongste die ooit op het podium van Night of the Proms heeft gestaan. Op 6-jarige leeftijd trad zij reeds op in de populaire Amerikaanse televisie show van Ellen Degeneres. Daarnaast heeft ze opgetreden in het Witte Huis, Carnegie Hall en produceerde zij een album met 28-voudig Grammy Winnaar Quincy Jones. Tijdens Night of the Proms wil ze laten zien hoe een piano de grenzen tussen verschillende muziekgenres kan doen vervagen en u laten genieten van haar virtuoze pianospel.Reisprogramma:
Na aankomst in het centrum van Antwerpen, heeft u de gehele middag vrij om te winkelen op de Meir, de stad te verkennen of om een terrasje te pikken op de Grote Markt of Groenplaats.
Om 19:00 uur vertrekt de touringcar naar het Sportpaleis, waar om 20:30 uur de Night of the Proms begint. Na afloop vertrekt de touringcar terug naar de opstapplaats(en).
Geen hotel

Inbegrepen:


 • busvervoer
 • entree Night of the Proms
 • enkele uurtjes vrij in Antwerpen

Bekijk hier het zaalplan van het Sportpaleis Antwerpen.
59,00
 • 25 november, 1 dag
 • Prijs word opgehaald
 • gegarandeerd
  vertrek
 • BOEKEN

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen:

  Betaalmogelijkheden

  U kunt uw boeking eenvoudig betalen via een van de volgende mogelijkheden:

  iDeal, veilig online betalen met uw eigen bank

  Overschrijving

  Contant of pin op ons hoofdkantoor in Kerkrade